Prosíme chvíli strpení,
zpracováváme váš požadavek.

Realizace v Kolíně

Domů Články Realizovali jsme... Realizace v Kolíně

Anhydritové lité podlahy

Také provádíme realizace anhydritových podlah v Kolíně a okolí. I pro okres Kolín platí akce SLEVA 40% na práci. Tato 40% akce platí pro stavby, kde se provádí pouze vylití a uložení anhydritové podlahy na připravený podklad. Platnost akce je od 1.1.2017 do konce roku 2018.

Rodinný dům u Kolína
Rodinný dům Kolínsko

Anhydritová podlaha je vhodná do všech typů staveb, mimo objektů: veřejné koupelny, sauny, venkovní plochy, bazény, balkóny. V Kolíně a okolí jsme provedli již mnoho realizací s jediným značkovým produktem na trhu ANHYMENTEM, nebo ANHYLEVELEM. Pokud vyplníte poptávkový formulář a budete spadat do okresu Kolín tak Vám bude automaticky přidělena sleva 40% dle výše uvedených podmínek. Typy anhydritu ( pevnostní třídy ) jsou AE20, AE25 a AE30 vice se dozvíte v sekci Anhydritová podlaha – typy anhydritu.

Anhydritová litá podlaha je nejžádanější a nejmodernější podlahou. Tato podlaha má oproti betonové podlaze spoustu výhod. Je dokonale rovná, vytvoříme vám rovinnost podlahy ±2 mm*/2 m, druhý až třetí den je pochozí, může se začít třetí den větrat a vysoušet, má mnohonásobně vetší pevnost v tahu za ohybu než klasický potěrový beton, dokonale vede teplo – podlahové topení, nezatíží vám tolik stavbu (stropy).

Cenovou nabídku Vám vypracujeme přímo na míru pro vaší stavbu. Při použíti BREMATA bude cena anhydritu AE20 3 820,– Kč za 1 m3 včetně dopravy bez DPH. Čerpání anhydritové směsi do 8 m3 je počítáno paušální cenou 5 000,–Kč bez DPH.

ZŠ třída

Anhydritové podlahy

Pokud vás cokoliv zajmá, neváhejte nás kontaktovat!

+420 777013768 nebo nás kontaktujte