Prosíme chvíli strpení,
zpracováváme váš požadavek.

Čerpání anyhdritu na stavbě - Bremat, mix, šnekové čerpadlo.

Domů Články Doprava Čerpání anyhdritu na stavbě - Bremat, mix, šnekové čerpadlo.

Čerpání na stavbě

Čerpání se provádí pomocí šnekového čerpadla. Čerpadlo zvládne přečerpat 8–14m3 anhydritového potěru za 1hodinu. Rychlost pokládky podlahy je závislá na dané stavbě (Složitosti pokládky/stavby). Hadice jsou z černé gumy o šířce 80 mm. Jedná se o šetrné řešení – nehrozí žádné poškození elektroinstalace, vody, topení, izolací, trubek nebo kabelů podlahového topení.

Na jakou vzdálenost čerpadlo funguje?
1) Horizontálně: maximálně do vzdálenosti 200 bm
2) Vertikálně: maximálně do 30 patra (70–90 bm)

Šnekové čerpadlo BREMAT

Pokud je čerpadlo součástí mixu, nebo BREMATU tak se připojují hadice přímo od daného zařízení. V případě samostatného malého čerpadla se hadice připojují přímo do čerpadla. Čerpadla jsou šnekové a díky této technologii je čerpání anhydritu plynulé a je možno anhydritovou směs hned vylévat do požadované výšky.


Bližší informace k pumpě na anhydritové a samonivelační směsi a betonové potěry:

Díky hydraulickému pohonu je umožněn levý i pravý chod šnekového čerpadla, ale také plynulý výkon při čerpání.  Toto čerpadlo pracuje v souladu s mixem. Průtok je souvislý a spojitý. Kladem je, že je ovládána přímo z místa lití ovládačem na dálku.  Je možné redukovat průměr hadic s důsledkem snížení výkonu čerpadla.

Používá se na čerpání: anhydritu, cementu, hořčíku. Výkon u typu 7515 je 15 m3 za hodinu. Objem násypky činí 250 l. Váží 950 kg. Jeho rozměry jsou 420 x 30 x 128 cm. Pohon: diesel.Složení: šnek - spirálová hřídel, elastické pouzdro... Výkon se liší dle druhu materiálu, který čerpadlo čerpá, cca 32,8 kW. Objem palivové nádrže 30 l, standardní hadice průměr 50 mm, délka 40 m. 
Výbava čerpadla:
Hadice různých typů a délek, ovládání motoru, nouzový vypínač, dálkový ovladač, přepínač chodu vlevo a vpravo, počet otáček, ochranná mřížka automatického vypínání. 


Čerpání betonu
Šnekové čerpadlo BREMAT



Anhydritové podlahy

Pokud vás cokoliv zajmá, neváhejte nás kontaktovat!

+420 777013768 nebo nás kontaktujte