Prosíme chvíli strpení,
zpracováváme váš požadavek.

BREMAT NEBO MIX

Domů Články Články o anhydritu BREMAT NEBO MIX

Představujeme Vám BREMAT


Bremat - Anhyment - čerpání


Jde o mobilní zařízení určené k výrobě a čerpání anhydritové směsi, jiné lité směsi, pěnobetonu a malty. Je to automobilová souprava, která se skládá s tahače a návěsu. Tento návěs dokáže vyrobit anhydritový potěr na vaši podlahu přímo na stavě, kde bude podlaha vylita. Je naloženo anhydritem a pískem. Po přidání vody na vaší stavbě z přípojky se namíchá požadovaná směs. Tahač má na sobě čerpadlo a hadice. Jeho náročnost na stání činí asi 20 m.  Zařízení dokáže vyrobit 12 m3 anhydritu za hodinu. Předností mobilního zařízení Bremat je, že nevznikají přebytky anhydritové (či jiné) směsi. Bremat Vám dodá přesné množství materiálu na vaši podlahu. Dále se díky tomuto zařízení zvětšuje dostupnost našich produktů. Jediným limitem je dostupnost na vaši stavbu pro tento návěs. Ale i tam kde je dostupnost omezená, dokážeme hledat náhradní řešení. 



Představujeme Vám MIX



MIX čerpání anhydridu


Mix
je vlastně známý automíchač, který běžně potkáváte na našich stavbách. Jeho výhodou je menší náročnost na stání. Nevýhodou pak dovoz odhadovaného množství anhydritového potěru. Zde není potřeba vodní přípojka. Také jsou jeho součástí hadice. Do velkého mixu se vejde max. 8,5 m3 anhydritového potěru. 


Posouzení vhodnosti dopravy záleží na dostupnosti stání, velikosti stání pro zařízení a potřebné množství na vaši anhydritovou podlahu. 

Anhydritové podlahy

Pokud vás cokoliv zajmá, neváhejte nás kontaktovat!

+420 777013768 nebo nás kontaktujte