Prosíme chvíli strpení,
zpracováváme váš požadavek.

Anhydritové podlahy v bytě

Domů Články Pevnost a typy AP Anhydritové podlahy v bytě

Anhydritové podlahy se hodí také do bytů a kanceláří

Dříve se anhydrit a litá podlaha objevovali především v halách a rodinných domech. Nyní již není výjimkou vylitá podlaha v bytě nebo v kanceláři. Často byla argumentací pro volbu betonové podlahy místo lité podlahy z anhydritu cena. Tento argument je dávno překonaný. Anhydritové podlahy jsou díky své skladbě a pracnosti naprosto srovnatelné. Mimo to si ušetříte velké množství starostí s úklidem prahu a jistě přivítáme, že je anhydrit již druhý den pochozí, což uvítáte vzhledem k možnosti realizaci dalších prací v bytě či kanceláři. Plně můžete litou podlahu zatížit po 5 dnech.

Předností je také to, že se tato litá podlaha nedeformuje a při dodržení technologického postupu nepraská. V podstatě jde o litou směs, kterou tvoří anhydrit, voda, přísady ovlivňující vámi požadované vlastnosti a pískem. Povrch vylité podlahy po zaschnutí je hladký, dokonale rovinný. Tuto rovinnost umožňuje samonivelační schopnost anhydritové podlahy. V podstatě se vyrovná sama a při tom se pomáhá čechráním speciální tyčí. Nic náročného a hlavně jde o čistou práci. I když bude třeba položit podlahu na větší plochu, není nutné tvořit dilatační spáry. Důležitá je samozřejmě zodpovědná příprava, kterou na našich stránkách také podrobněji zmiňujeme.

Anhydritová podlaha ve vašem bytě  je vhodná jako podklad pro finální vrstvu dle vašeho výběru. Použít tuto podlahu lze v nových prostorách, ve stávajících, ale stejně tak se hodí to rekonstruovaných prostor. Pokud projeví zákazník zájem je možné směsi na anhydritové podlahy barevně tónovat, po speciálních úpravách může být anhydrit i finální vrstvou podlahy. Nelze nezmínit, že je anhydrit nejvhodnější volbou, pokud ve svém prostoru chcete mít podlahové topení. Nyní s také začíná objevovat aplikace anhydritu na stěny místností, které se přizpůsobují vzhledem požadavkům zájemce. Zde je nutné broušení, zalešťování a uzavření speciálním olejem.

Nebojte se tedy anhydritové podlahy a využijte jejich skvělých vlastností. Ušetříte si mnoho sil, starostí a finančně rozhodně netratíte, to je již překonaný mítus. Můžeme Vám nabídnou několik možností realizace. K nahlédnutí zde.

Anhydritové podlahy

Pokud vás cokoliv zajmá, neváhejte nás kontaktovat!

+420 777013768 nebo nás kontaktujte