Prosíme chvíli strpení,
zpracováváme váš požadavek.

Naše nabídka

Domů Články Články o anhydritu Naše nabídka

Provádění prací, služby

Jsme česká firma, která se specializuje na realizace anhydritových samonivelačních potěrů. Na trhu fungujeme již několik let a máme mnoho zkušeností s tímto druhem podlahy. Každou zakázku před realizací konzultujeme s investorem a probíráme skladbu podlahy. Je to velice důležité pro správné určení výšky anhydritu, která se musí určit na základě celkové skladby podlahy. Nelze se řídit minimální doporučenou výškou anhydritu, ale musí se brát na zřetel i tloušťka izolace, typ izolace a její celková stlačitelnost. Dále se musí také přihlížet i k velikosti prostoru (místnosti) do které se provádí pokládka anhydritové podlahy. V neposlední řadě je důležitá i obvodová dilatace, která musí splňovat požadovanou tloušťku podle toho, zda je v podlaze instalované podlahové topení nebo není. Dalším důležitým prvkem je separační vrstva, která slouží k zabránění průniku vody do spodní vrstvy IZOLACE.

Provádíme:

1. Celkovou skladbu podlahy včetně podlahového topení, izolace, separační vrstva, obvodová dilatace, podlahové topení, ANHYDRIT (anhydritový potěr)

2. Celkovou skladbu podlahy bez podlahového topení, izolace, separační vrstva, obvodová dilatace, ANHYDRIT (anhydritový potěr)

3. Částečnou skladbu podlahy, separační vrstva, obvodová dilatace, ANHYDRIT (anhydritový potěr)

4. ANHYDRIT (anhydritový potěr), zde se jedná o vylití a uložení anhydritové podlahy na připravený podklad. Připraveným podkladem se rozumí to že, je již na podlaze položeno podlahové topení, pokud je skladba bez topení tak separační vrstva, po obvodu stěn je nainstalována obvodová dilatace o správné tloušťce a jsou utěsněny, nebo zašalovány všechny možné prostupy, kde by mohlo dojít k případnému úniku anhydritu při pokládce. V tomto případě Vám náleží sleva 0% - 40% na připravený podklad, která Vám bude automaticky vygenerována v cenové nabídce dle vašeho kraje. Sleva se týká práce, neplatí pro cenu anhydritu a čerpadla.

Anhydritovou podlahu Vám položíme s rovinností podlahy +-2 mm na 2m. Tuto rovinnost podlahy jsme schopni garantovat při minimální výšce anhydritu 30-35mm. Anhydritový potěr má nejvyšší hodnotu z dostupných potěru na trhu a to je 1,8 W/m.K. Je pochozí již po 24-48 hodinách. Po 48 hodinách se už začíná vysoušet a po 7 dnech se už může spustit podlahové topení, které urychlí proces vysoušení anhydritové podlahy. Toto nelze provést u běžných betonových podlah. Anhydritový potěr má mnohem větší pevnost v tahu za ohybu než klasické betonové podlahy a proto je nejvhodnější pro podlahy kde je použitá tepelná izolace, nebo kročejová izolace.

Zakládáme si na kvalitě a spolehlivosti, proto používáme pouze kvalitní materiály pro výrobu anhydritového potěru a každou zakázku (nezáleží na velikosti) konzultujeme předem s investorem. Záleží nám na spokojenosti zákazníka, na správném provedení anhydritové podlahy a dostatečné tloušťce anhydritu tak aby podlaha sloužila k účelu pro který je navržena.

Anhydritové podlahy

Pokud vás cokoliv zajmá, neváhejte nás kontaktovat!

+420 777013768 nebo nás kontaktujte