Prosíme chvíli strpení,
zpracováváme váš požadavek.

Termostaty

Domů Články Elektrické podlahové topení Termostaty

Digitální termostaty

slouží k zapnutí, vypnutí a regulaci elektrického podlahového topení. Uživatel si může programovat topení dle svých potřeb. Jednotlivě po dnech, pondělí až pátek + sobota + neděle, pondělí až pátek + sobota a neděle. Celé programování je popsáno vždy v českém manuálu.Programování a celkové ovládání digitálních termostatů je jednoduchý a intuitivní. Menu na displeji Vás samo vede.  


NOVINKA: TFT WIFI od firmy FENIX

Termostat má v sobě integrovaný wifi modul pro připojení k domácí síti. Ovládá se manuálně, nebo vzdáleně pomocí cloud serveru (aplikace pro iOS, Android), má barevný dotykový displej a ovládání je v českém jazyce.
Snímání teplot se dá nastavit:
  • prostorové
  • podlaha
  • prostorové + podlaha

Termostat má čtyři přednastavené programy, tři uživatelské kde je možno natavit až 10 teplotních změn, režim dovolené, ruční ovládání, protimrazovou ochranu, nebo lze úplně vypnout.

Technické údaje.

Krytí IP 21, relé se spínaným proudem 16 A, rozsah teploty v prostoru je 5-35 °C, rozsah teploty v podlaze je 5-45 °C, možnost provedení je v barvě bílé, nebo černé.

TFT WIFITFT WIFI bíláTFT WIFI černá


NOVINKA: DEVIreg Smart od firmy DEVI

 Jeho výhodou je snadná instalace a nastavení bez připojení k internetu. Ovládání pomocí aplikace DEVIsmart App.  V této aplikaci je možnost ovládat neomezené množství termostatů. Tento termostat má nadčasový design.
  • jednoduché ovládání a špičkový komfort
  • snadná a rychlá instalace
  • kompatibilita s různými rámečky

DEVI termostat - wifi


TFT-2 programovatelný termostat

s dotykovým displejem, volitelnou barvou pozadí, výměnným krytem (spodní i vrchní) s různou barevnou kombinací a ovládání je v češtině. Termostat má týdenní program, 4 přednastavené, 3 uživatelské a až 10 teplotních změn denně. Termostat snímá jak prostor tak i podlahu, nebo obě teploty současně. Má i režim dovolená, ruční ovládání, protimrazová ochrana a úplné vypnutí. Počítá provozní hodiny, funkce otevřené okno a má senzor přítomnosti osob. Spínací kontakt 16 A, krytí IP 21, podlahová sonda o délce kabelu 3 m je součástí balení. Při vypnutí el. proudu zálohuje nastavený program v termostatu velkokapacitní kondenzátor.

Výměnné kryty jsou v těchto barvách: bílá, stříbrná, černá, červená.

TFT-2 termostat - elektrické podlahové topení

TFT programovatelný termostat

s dotykovým displejem Je to digitální termostat s dotykovým displejem 2,8“, má možnost volby barevného pozadí.Ovládání je v češtině. Režimy dle programu, ruční režim, dovolená,párty, nezámrzná teplota, vypnuto. Program pro postupné najíždění nových podlah, počítání provozních nákladů za den, měsíc a rok,automatická změna letního nebo zimního času. Provozní režimy „jen podlaha“, „jen prostor“, „podlaha + prostor“, možnost měření pomocí dvou externích (podlahových) sond. Spínací kontakt 16 A, rozsah nastavení teplot 5…35°C s krokem po 0,5°C, možnost nastavení min. a max.teploty podlahy, kalibrace čidel. Podlahová sonda je součástí balení termostatu.

TFT termostat

FIT 3U elektronický termostat

s PWM (pulzní šířková modulace) Digitální programovatelný termostat pro elektrické podlahové topení. Týdenní program, volba režimu „jen podlaha“, „jen prostor“, „podlaha + prostor“, až 9 teplotních změn denně, „PARTY“ režim – krátkodobé udržování nastavené teploty s automatickým návratem do programu, program „DOVOLENÁ“ – trvalý útlum po nastavený počet dnů s automatickým návratem do programu,nezámrzná teplota. Má další funkce jako je dětská pojistka, automatická změna letního času, počítání provozních hodin (poslední 2 dny/týden/rok), možnost omezení ruční korekce teploty, nastavení min.i max. teploty podlahy, čitelný modře podsvícený LCD display s CZ menu,záloha dat a programu 10 let. Spínací kontakt max. 8,7 A, podlahová sonda 4 m je součástí balení.

FIT 3U

TH 232-AF, digitální termostat

s podlahovou sondou Digitální termostat s nastavitelným snímáním teploty jen prostor, podlaha + prostor, jen podlaha je vhodný pro sálavé panely, konvektory i pro podlahové vytápění. Termostat má týdenní program – každý den lze až 4× přepnout mezi komfortní a útlumovou teplotou. Další funkce režim dovolená, režim nezámrzná teplota, možnost dočasné korekce teploty, zobrazení aktuální teploty, možnost samoučícího se režimu. Spínací kontakt 16A, podlahová sonda je součástí termostatu.

TH232

Therm 350 elektronický termostat

s Fuzzy-logikou Programovatelný termostat s Fuzzy-logikou(inteligentní termostat) a možností provozního režimu jen podlaha, jen prostor, podlaha + prostor. Termostat má dva přednastavené týdenní programy a možnost vlastního nastavení. Pro každý den mohou být separátně nastaveny čtyři změny za den. Spínací kontakt 16 A, rozsah 5–37°C(podlaha i prostor). Další funkce termostatu režim nezámrzné teploty,vypínač, zámek kláves, útlum vytápění na 15 minut při náhlém poklesu teploty o >3°C. Termostat pod napětím a stav sepnutí kontaktu signalizován diodou. Podlahová sonda je součástí balení termostatu.

THERM 350

Analogové termostaty

Nelze je programovat. Ovládaní probíhá pomocí kolečka, které se nastavína určitou teplotu. Ručně se přidává, nebo ubírá.

Therm 105, univerzální analogový termostat s podlahovou sondou i prostorovým čidlem.  Analogový univerzální termostat snímá teplotu prostoru i podlahy. Termostat snímá teplotu prostoru (0…40°C)i podlahy (0…40°C), se spínacím kontaktem 16 A. Provoz je signalizován LED, schválen pro používání do vlhka – IP 21. Termostat je vybaven přepínačem, umožňujícím zvolit režim jen podlaha, podlaha + prostor, jen prostor. Podlahová sonda 3m je součástí balení.

THERM 105 THERM 105


Nebo lze dodat termostaty dle přání zákazníka. 


POPTAT PODLAHU S ELEKTRICKÝM TOPENÍM nebo MÁM DOTAZ 

Anhydritové podlahy

Pokud vás cokoliv zajmá, neváhejte nás kontaktovat!

+420 777013768 nebo nás kontaktujte