Prosíme chvíli strpení,
zpracováváme váš požadavek.

Cena elektrického podlahového topení

Domů Články Elektrické podlahové topení Cena elektrického podlahového topení

Ceník  elektrického podlahového topení

Cenu elektrického podlahového topení Vám vypočítáme přímo na míru pro Váš objekt, provozovnu, nebo rodinný dům. Pokud máte již zpracovaný projekt na podlahové topení tak Nám ho prosím pošlete a my na základě uvedených údajů vypočítáme cenu. Pokud projekt nemáte tak nám na Vás napište telefonní kontakt, my se s Vámi spojíme a navrhneme Vám optimální řešení. Pouze pro hrubý odhad se cena za elektrické podlahové topení může pohybovat cca. 370 - 480,–Kč/m2. V této částce je započítáno: materiál – topné kabely, drobný materiál – příchytky, termostaty, doprava, montáž elektrického podlahového topení. Pokud by se jednalo o RD s celkovou plochou podlahy 150m2, tak by se cena pohybovala okolo 59 000,–Kč.

Cena kompletní skladby podlahy se pohybuje v RD 120m2 podlahové plochy cca. 1 060,-Kč/m2 celkem tedy  127 200,-Kč. Cena obsahuje izolace v jedné vrstvě, separační  fólii, obvodovou dilataci, elektrické podlahové topení, termostaty, anhydritovou podlahu. To vše je včetně dopravy a práce. 

Ceny jsou orientační. Nelze stanovit jednotnou cenu každá realizace je jiná. Liší se v tloušťce izolací, výkonu topení a spotřebě anhydritu. 

Pokud máte zájem o vypracování cenové nabídky tak prosím pište na email: info@anhydrit-podlaha.cz, nebo volejte: Kontakt

Anhydritové podlahy

Pokud vás cokoliv zajmá, neváhejte nás kontaktovat!

+420 777013768 nebo nás kontaktujte