Prosíme chvíli strpení,
zpracováváme váš požadavek.

Jaká je naše největší výhoda oproti konkurenci aneb jak to u nás probíhá?

Domů Články Důležité informace Jaká je naše největší výhoda oproti konkurenci aneb jak to u nás probíhá?

- Jaká je naše největší výhoda oproti konkurenci aneb jak to  u nás probíhá?


1.    Popíšeme Vám přednosti realizace anhydritové podlahy s námi. Poptáte nás ohledně Vašeho domu. Potřebujeme znát podlahovou plochu v m2, výšku potřebného anhydritu (Pokud ji neznáte, popřípadě si nejste výškou jisti, stačí telefonát s námi a my Vám na základě technického listu výšku anhydritu spočítáme.), adresu zakázky a kontakt na Vás.


2.    Na základě těchto údajů vypracujeme korektní nezávaznou nabídku, do které započítáme spolehlivé materiály a tu Vám co nejrychleji zašleme ke schválen či námitkám. Pokud s ním budete souhlasit, společně stanovíme termín vylití.


3.    Postup:

  • V den realizace vaší podlahy k Vám přijedeme cca v 7 hodin ráno.
  • Společně zkontrolujeme vaši stavbu, tj. výšky podlah, provedení separační vrstvyobvodové dilatace. případně další věci dle specifik vaší zakázky.  Pokud je vše v pořádku, objedná se materiál. Než přijede, využijeme čas na nutné menší dodělávky, pokud je třeba.
  • U realizace pomocí Brematu zařízení vyrobí přesné množství materiálu potřebného na váš dům přímo na místě. Ušetříme tím čas s propočítáváním a odhadováním potřebného množství. Dodací list s použitým množstvím materiálu dostáváte přímo od jeho výrobce, není zde žádný prostor na případné spekulace nebo navýšení, jelikož je vše pod vaším dohledem. Množství přesně počítá zařízení, které je součástí Brematu. Tento způsob lití upřednostňujeme a jsme limitování pouze jeho dostupností ze strany dodavatele. Vždy pokud to jde volíme tuto cestu s ohledem na zákazníka.
  • U lití pomocí tradičního mixu s čerpadlem odhadujeme potřebné množství a s tím přijede mix na vaši stavbu. Toto množství není žádný nástřel, ale vypočítáme jej pomocí laseru a konkrétních výšek. Vždy se snažíme o jeho přesný odhad.
  • Po vylití Brematem či mixem následuje nivelace.
  • Podrobně Vás seznámíme s péčí o právě položenou podlahu.
  • Posledním bodem je platba v hotovosti na místě po vylití a uložení vaší anhydritové podlahy..........                                                                                    A TAK TO JE!!!                   


S případnými dotazy během realizace a po ní se na nás můžete kdykoliv obrátit. Jsme tu pro Vás.                           

Anhydritové podlahy

Pokud vás cokoliv zajmá, neváhejte nás kontaktovat!

+420 777013768 nebo nás kontaktujte